Leadership & Skills Akademija

Suvremeni poslovni sustavi traže lidere koji će znanjem, osobnošću, pristupom i vizijom motivirati suradnike na iznimne rezultate. Lideri se rađaju, ali i stvaraju. Oni kombiniraju prirođeni talent za vođenje sa znanjem i vještinama koje stječu učenjem i vježbom.

Leadership & Skills Akademija stvara lidere polazeći od najsuvremenijih dostignuća menadžerske znanosti i temelji se na istraživanju, analizi slučajeva i iskustvu konzultantskog rada prof. dr. Velimira Sriće u regiji i svijetu. 

Za one koji nemaju vremena za odlazak u dvoranu, koji žele predavanje odgledati u udobnosti svog doma ili su izvan Zagreba, Leadership & Skills Akademiju realiziramo ONLINE

Predavanja sada možete pregledavati kada i u ritmu koji vama odgovara. Između predavanja dobit ćete zadatke i imati online konzultacije s predavačem. 

Na kraju programa, sudionici dobivaju DIPLOMU Leadership & Skills Akademije.

Program se sastoji od 10 radionica po 5 školskih sati u ukupnom trajanju 50 školskih sati.

Akademija je namijenjena sadašnjim i budućim liderima, članovima uprave, direktorima, poduzetnicima, vođama projekata i promjena te voditeljima organizacijskih jedinica.

Akademija polazi od najsuvremenijih ideja transformacijskog vođenja i omogućit će Vam postizanje tri cilja: 

1. RAD NA SEBI – kako postati šef sam sebi, postići sklad osobnog i poslovnog života, odrediti i implementirati osobnu viziju, misiju i ciljeve 

2. RAD NA SVOM TIMU – kako postati šef svojim ljudima, razviti i unaprijediti osobine komunikatora, vizionara, pokretača i motivatora 

3. VJEŽBANJE OSOBINA USPJEŠNOG VOĐE – kako odrediti prioritete, upravljati promjenama, vremenom i konfliktima, inovirati, postizati konsenzus, uspješno planirati, kontrolirati i odlučivati te stvarati pobjedničke timove.

teme.

1. USPJEŠNO VOĐENJE I SAMOVOĐENJE

2. USPJEŠNO KOMUNICIRANJE

3. POZITIVNA ORGANIZACIJSKA KULTURA I KONFLIKTI

4. STVARANJE POBJEDNIČKIH TIMOVA

5. USPJEŠNO MOTIVIRANJE SEBE I SURADNIKA

6. USPJEŠNO DELEGIRANJE

7. POVEĆANJE OSOBNE EFIKASNOSTI

8. UPRAVLJANJE KREATIVNOŠĆU I INOVACIJAMA

9. UPRAVLJANJE STRESOM - KAKO IZBJEĆI BURNOUT

10. IZAZOVI DIGITALNE TRANSFORMACIJE 

Program se odvija na hrvatskom i engleskom jeziku (gostovanje stranih predavača). Održava se u kongresnom centru KRAŠ Auditorium, dva puta mjesečno u trajanju od 5 školskih sati, od 15,00 do 19,30 sati. Satnica uključuje dvije kratke pauze sa zakuskom. Parking je osiguran na velikom vanjskom parkiralištu. 

Natječaj za prijavu je otvoren do popunjenja grupe (min. 10 polaznika) nakon čega će se odrediti termini predavanja koji će najbolje odgovarati svim polaznicima.

 

Kada program započne, moguće je prijaviti se na pojedinačne radionice i dobiti uvjerenje u sudjelovanju.

Ovdje pogledajte detaljni program i cijene. Javite nam se za više informacija i prijavu.

INHOUSE LEADERSHIP AKADEMIJA

Jedinstveni koncept Leadership & Skills Akademije prepoznale su mnoge hrvatske i regionalne tvrtke koji su taj program izabrale kao poligon za razvoj i cjeloživotno učenje svojih menadžera i djelatnika. 

 

Program Akademije može se u sadržaju i obimu u potpunosti prilagoditi potrebama i željama tvrtke. Mogu se održati na lokaciji ili online. Javite nam se i sastavit ćemo program prema Vašim potrebama i željama.

reference Leadership Akademija

izbor ostalih tema...

Novo normalno - što nam donosi post-covid svijet?

Izazovi digitalne transformacije

Poslovni i društveni trendovi - kako se prilagoditi i pobijediti

Kako podatke pretvoriti u vrijednost - big data

Unapređenje međuljudskih odnosa u tvrtkama

Kako organizirati i voditi efikasne sastanke

Razvoj poduzetničkog mentaliteta kod sebe i i suradnika

Zadovoljstvo klijenata - kako ga postići i zadržati

Empatija i povjerenje - glavno oružje moderne tvrtke

Održivost i poslovna odgovornost tvrtki

Poslovna strategija i planiranje

Upravljanje projektima

DODATNE TEME ZA AKADEMIJU

Komuniciranje u digitalno doba

Krizno upravljanje i komuniciranje

Pregovorima do uspjeha

Kreativno razmišljanje u poslovanju

Efikasno donošenje odluka

Uspješna menadžerska kontrola

Ljudski kapital - ključ uspjeha svake tvrtke

Kako zaposliti najbolje ljude - employer branding

Izazovi multikulturnog menadžmenta

Povećanje osobne efikasnosti

Efikasno upravljanje vremenom i prioritetima

Razmišljati pozitivno

Kako postići poslovni i osobni sklad

Keyboard and Mouse

LEADERSHIP ONLINE

Za one koji nemaju vremena za odlazak u dvoranu, koji žele predavanje odgledati u udobnosti svog doma ili su izvan Zagreba, Leadership & Skills Akademiju realiziramo i online

ŠTO KAŽU DRUGI...

Balance_edited_edited_edited_edited_edit

DAMIR JELIĆ

bivši gradonačelnik Karlovca i župan Karlovačke županije

Uprava i njezine strukture trebaju naučiti kako kvalitetno služiti zajednici. Trebamo se udružiti i raditi na sebi za dobrobit cijele zemlje. Ulaganje u sebe je jedan oblik domoljublja. Zato mi želimo učiti od najboljih, a profesor Srića je najbolji!

Balance_edited_edited_edited_edited.jpg

PROF. DR. NIKICA GABRIĆ

KLINIKA SVJETLOST

oftamolog i vlasnik Klinike

Velimira Sriću poznajem 40 godina. Radi se o jednom vrhunskom stručnjaku koji je odradio veliki posao na izgradnji kohezije i timskog duha u mojoj Klinici Svjetlost. Njegova su predavanja i treninzi bili uvijek ocjenjivani kao odlični od svih mojih suradnika i smatramo da nam je pomogao u izgradnji tima, ali i povećanju individualnih prodajnih vještina. 

Balance_edited_edited_edited_edited.jpg

VESNA CIGANEK-VUKOVIĆ

SBERBANK

članica Uprave

S gospodinom Velimirom Srićom surađivala sam na mnogobrojnim projektima od kojih bih izdvojila vrlo uspješan projekt inhouse Leadership edukacije koja je bila posebno kreirana za određen broj managera i skrojena za svakog od njih ponaosob. Radilo se na konkretnim i za kompaniju specifičnim primjerima i problemima o kojima su polaznici mogli otvoreno i s punim povjerenjem međusobno diskutirati i predlagati rješenja. Od iznimne koristi bila je i povratna informacija koju smo dobili od profesora za daljnja unapređenja.