top of page
eWMS2022_edited_edited.jpg
Marble Surface

NOVO IZDANJE NAJVEĆEG ONLINE MARKETINŠKOG I POSLOVNOG DOGAĐAJA GODINE

eWORLD MARKETING SUMMIT 2022
PHILIPOM KOTLEROM

6. i 7. 11. 2022.

Ovaj kongres bit će treće izdanje World Marketing Summita u elektroničkom obliku. Ponovno je pozvano 100 eminentnih lidera iz akademskog i korporativnog sektora, a svaki od govornika održat će video predavanje u trajanju od 20 minuta. Ovaj uzbudljiv događaj održat će se 6. i 7. studenog 2022. kao online konferencija s početkom 6. studenog u 0:00 i završetkom 7. studenog u ponoć. Program će biti dostupan u cijelom svijetu od Aucklanda do Los Angelesa pod parolom "stvaramo bolji svijet putem marketinga". Osim za milijune učesnika kao proteklih godina, eWMS 2022 će biti dostupan kroz milijune besplatnih ulaznica za studente kako bi poruka o održivom marketingu dospjela do mladih diljem svijeta.  

2022 eWMS TEMA:
NEVER STOP
MARKETING  CHANGES TO MEET SUSTAINABILITY GOALS

Koja je uloga marketinga i trgovine u jačanju globalnog održivog razvoja?  Kupci mogu birati proizvode i usluge društveno odgovornih kompanija, a trgovci graditi odnose s kupcima, identificirajući se s njima. Marketinški stručnjaci utječu na održivost kroz preradu, pakiranje i distribuciju proizvoda. Njihove komunikacijske vještine informiraju kupca o teoriji i praksi održivosti. Danas je nužno da marketinški stručnjaci budu u središtu procesa Triple Bottom Line. To znači da financijski rezultat poslovanje postaje jednako važan kao ekološki i društveni utjecaj kompanije na svoje okruženje. Ne poduzmemo li sve da naša poslovna budućnost bude održiva, najvjerojatnije ju nećemo niti imati.
VELIMIR KOTLER

Prof. Velimir Srića je ponosan da je, kao jedini iz ovog dijela Europe, već treću godinu za redom pozvan da održi predavanje na kongresu!

Pozivno pismo prof. Philipa Kotlera za sudjelovanje na ovogodišnjem kongresu možete pogledati OVDJE.

Velimir Srića Ian Donald konferencija u Dubrovniku

ŠTO DOBIVATE SUDJELOVANJEM NA eWMS?

PREDAVANJA

Direktni online pristup na 48 sati predavanja preko stotinu vodećih svjetskih stručnjaka

MATERIJALI

Digitalnu knjigu "Big Bang Book" s transkriptima svih predavanja

CERTIFIKAT

Certifikat o sudjelovanju, s potpisom Philipa Kotlera

ČLANSTVO

Članstvo u eWMS zajednici čime stječete stalni izvor informiranja o novostima i popust na buduće konferencije

VIŠE INFORMACIJA I PRIJAVE NA  LINKU

Logotip WMS
WMS
logotip Kotler Impact
logotip Srića consulting
bottom of page