top of page
Ana Srića Parun

Ana Srića Parun

Izvršna direktorica tvrtke Delfin-razvoj managementa

Ana je završila Jezičnu gimnaziju i glazbenu školu za gitaru. U Memphisu u SAD-u maturirala je na Bishop Byrne High School kao dobitnica George Bush Award of Excellence. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu kao jedna od najboljih studenata smjera Marketing. Završila je Poslovnu školu Experta za menadžera odnosa s javnošću. Radila je u marketinškoj agenciji BBDO Zagreb kao Account Assistant za međunarodne tvrtke, vodila odnose s javnošću i program izobrazbe menadžera u Hrvatskoj udruzi poslodavaca (HUP), a danas je partnerica i izvršna direktorica konzultantske tvrtke Delfin - razvoj managementa. Aktivno je igrala košarku u Hrvatskoj i američkoj College ligi. Završila je certificirani program za dizajnericu vrtova.  Licencirana je instruktorica fitness programa zumba.

Ira Kaufman

Ira Kaufman

konzultant i koautor knjige "Empower US"

Ira je konzultant na području digitalnog marketinga, organizacijske transformacije, leadershipa i poduzetništva. Doktorirao je marketing i sociologiju pod mentorstvom dr. Philipa Kotlera na Northwestern's Kellogg School of Management. Radio je s dr. Kotlerom na unapređenju ranih inicijativa u društvenom marketingu. Njegovih 40 godina međunarodnog menadžerskog i konzultantskog iskustva proteže se na poslovne sustave, neprofitne organizacije i obrazovanje. Podučavao je digitalni marketing na Kellogg i Virginia Tech. Koautor je knjige Digital Marketing: Integrating Strategy, Tactics with Values.

David Rees

David Rees

profesor na Henley Business School, Reding, UK

David je profesor na jednoj od najboljih europskih poslovnih škola, Henley Business School u Readingu u području vođenja, upravljanja ljudima, transformacije poslovanja i međukulturnog menadžmenta. Aktivni je istraživač i pisac knjiga i članaka. Ima višegodišnje radno iskustvo kao menadžer u telekomunikacijskom sektoru i kao konzultant brojnih europskih kompanija. Član je brojnih strukovnih udruženja, osnivač i direktor konzultantske firme za međukulturni konzalting.

Shagorika Heryani

Shagorika Heryani

Konzultantica na području marketinga i brendinga

Shagorika je azijska stručnjakinja za marketing i brending sa iskustvom rada za neke od vrhunskih svjetskih kompanija poput Bharti airtel, Seagram, Cheil Communications, Digital5, Draft FCB Ulka i Bharat Bambawale & Associates. Godine 2015 dobila je prestižnu nagradu kao najutjecajniji stručnjak za digitalne medije u Indiji (“India’s most influential digital media professional”) dodijeljenu od strane World Marketing Congress i CMO Asia. Ima višegodišnje iskustvo vođenja marketinške i reklamne agencije, a izazov karijere bilo je upravljanje projektom digitalnog marketinga vodećeg indijskog telekomunikacijskog operatera. Momentalno živi i radi u Dubaiju.

Josip Mueller

Josip Mueller

Product Manager i poduzetnik

Josip Müller ima doktorat iz CRM-a i preko 20 godina regionalnog menadžerskog iskustva u radu s FMCG i OTC proizvodima. Posjeduje vrhunsko znanje iz prodaje i marketinga koje je stekao radeći za neke od vodećih svjetskih kompanija kao što su Coca-Cola, Procter & Gamble i Johnson & Johnson. Njegovo profesionalno iskustvo proteže se od lansiranja proizvoda, preko distribucije i prodaje, do upravljanja odnosima s poslovnim partnerima Od siječnja 2019. godine došao je na mjesto izvršnog direktora Obala Grupe. Koautor je stručnih knjiga o CRM-u i elektroničkom poslovanju.

Josipa Majić

Josipa Majić

Inovatorica i poduzetnica

Josipa je osnivačica i menadžerica firme ID Guardian, Londonske kompanije koja ima urede u Zagrebu i Palo Altu (Silicijska dolina), a bavi se analizom biometrijskih podataka i razvojem afektivnih računala (affective computing). Također je suosnivačica i direktorica tvrtke Revuto, čija je aktivnost razvoj rješenja za subscription management. Još kao studentica u partnerstvu s Anom Burica pokrenula je firmu Teddy The Guardian inovacijom plišanog medvjedića sa senzorima koja je pobijedila na nekoliko svjetskih takmičenja startupova. Jedna je od vodećih hrvatskih inovatorica i poduzetnica.

bottom of page