online programi Velimir Srića

Kriza je uvijek šansa. Pandemija nas je potaknula da sve naše programe počnemo realizirati i ONLINE. Komunikacijski kanali i platforme poput ZOOM-a,  omogućili su da nam se na efikasan i pristupačan način pridruže sudionici izvan Zagreba, iz cijele Hrvatske, a također iz šire regije i Europe. Online nam, također, pruža prigodu da u naše programe uključimo stručnjake iz tima koji žive i rade izvan regije, čak na drugim kontinentima.

AFTERWORK ONLINE

Online motivacijska predavanja možete pratiti iz udobnosti doma, ne gubeći vrijeme na putovanje i parkiranje. Možete biti u kontaktu s predavačem i drugim sudionicima, ili možete isključiti kameru i slušati dok vam je u krilu kućni ljubimac!

Relaxing on a Hammock

LEADERSHIP AKADEMIJA ONLINE

Najvažniji resurs svakog lidera je vrijeme! Zato cijeneći vaše vrijeme, od sada Leadership & Skills Akademiju realiziramo i online

Typing on a Computer
Business Meeting

COACHING ONLINE

Zbog kompleksnosti i brzine 

današnjeg modernog poslovanja,  individualni coaching proces jedan je od trenutačno najtraženijih oblika poslovnog i osobnog usavršavanja u svijetu.

Film Set

VIDEO AKADEMIJA

Slika govori kao tisuću riječi. U današnjem "virtualnom" svijetu možete pronaći video o većini ono što vas zanima. Ovdje ćete pronaći edukativne video materijale, konzultantske poruke i snimke aktualnih događanja…