What's up

Afterwork u rujnu - EMPLOYER BRANDING

Afterwork u rujnu - EMPLOYER BRANDING
Vjerujete li u frazu da su ljudi najveća vrijednost svake organizacije? To znači da treba privući najbolje, zadržati najbolje, nikad ne izgubiti najbolje djelatnike. Trenirajte zaposlenike tako da sutra mogu naći drugi posao, tretirajte zaposlenike tako da im to nikad ne padne na pamet, rekao je na tu temu Richard Branson iz Virgina.

Velimir Srića na TEDxUniversity Talku

 Velimir Srića na TEDxUniversity Talku
Sudjelovao sam 15.6.2019. na TEDx konferenciji. Moja ideja vrijedna širenja bila je da je uspješan život igra. Koncept igranja odgovoran je za uspjeh u životu, pobjede, istraživanje, prosperitet, kreativnost, učenje, druženje, timski duh, sreću, zadovoljstvo i zajedništvo.

Huawei vs. Trump

Huawei vs. Trump
Huawei je postao SAD-u prejaki konkurent jer je na nizu područja najbolji u svijetu, posebice u 5G tehnologiji. Kina je ovladala vrhunskim tehnologijama uz pomoć SAD-a čija je strategija bila stvarati profit na jeftinom kineskom radu. No Kinezi su usput proučili (i naučili) te tehnologije mnogo više nego što su Amerikanci željeli i postali im istinski konkurenti.

Svijet je slomljen, trebamo ga popraviti - put do Strateškog sklada

Svijet je slomljen, trebamo ga popraviti - put do Strateškog sklada
Nova knjiga za one koji žele promijeniti svijet!
Ira Kaufman i Velimir Srića tri su godine pisali knjigu istražujući razloge nevolja suvremenog svijeta i tražeći načine da ga poprave. Ira je globalni strateg u transformaciji, marketingu i poduzetništvu, a Velimir donosi europsku perspektivu znanstvenika i konzultanta specijaliziranog za inovacije, informacijsku tehnologiju i vođenje.
VRH STRANICE