Veliki uspjeh Plesnog studija Step by step na Svjetskom prvenstvu u stepu u Njemačkoj

Veliki uspjeh  Plesnog studija Step by step na Svjetskom prvenstvu u stepu u Njemačkoj
Na Svjetskom prvenstvu u stepu održanom od 27. 11. do 05. 12. 2017.g. u Riesi, Njemačka, Plesni studio Step by step osvojio je dvije zlatne medalje ostavivši iza sebe sjajne engleske i američke plesače, djecu koja su odrasla uz londonski West End i njujorški Broadway što ovaj uspjeh čini još sjajnijim.
Zlatne medalje osvojli su dječja step formacija „Dr. Jazz“ koreografa J. Zajec i Step by Step boysi - Tibor Bošnjak, Erik Ivičić i Lucijan Hrvaćanin, koji su otplesali koreografiju V. Zajec i A. Maričić „Run boy run“.
 
Ništa manje sjajne nisu niti dvije srebrne medalje seniorske male grupe „Hit the road Jack“ koreografa Vendy Zajec koja je osvojila i suce i publiku te posebno dojmljive formacije “Memories“ koreografa L. Valjalo. Brončanu medalju osvojili su Tanja Bertalanić u juniorskom solu koreografa K. Šilović te juniorska mala grupa i formacija koreografa A.Maričić. Uz to, u tradicionalno najjačoj seniorskoj konkurenciji, Tia Tkalčević osvaja broncu u solu, te Karla Šilović i Fran Žuglić u paru.

„Sjajan je osjećaj kad iza tebe na pobjedničkom podiju stoje plesači iz Engleske, Rusije, Kanade i SAD-a, zemalja sa tradicionalno najboljim step plesačima, no upornost, trud, zalaganje, seminari i svakodnevno treniranje prije SP, donijeli su vrhunske rezultate“, rekli su naši zlatni juniori koji su već par godina prvaci Hrvatske u više step kategorija i koji najbolje znaju koliko je teško od 25-30 najboljih plesača svijeta doći u finale SP, a kamoli osvojiti zlato.

„Bilo nam je divno - upoznali smo Dresden, družili smo se sa plesačima iz cijelog svijeta, od Japana, Australije i Južne Afrike, do Rusije, Amerike i Kanade, razmjenjivali smo bedževe i tradicionalno naša licitarska srca, prisustvovali seminarima s najboljim svjetskim plesnim pedagozima, ali najljepši doživljaj je zasigurno pjevanje hrvatske himne i osvajanje zlata u sjajnoj konkurenciji između 1500 odličnih plesača iz 25 zemalja svijeta sa svih
kontinenata“.

Ako i Vaše dijete voli ples i glazbu, potražite Plesni studio Step by step koji radi na desetak lokacija u gradu Zagrebu i otkrijte ljepotu umjetničkih plesova, jazz dancea, modernog plesa i stepa. Informirajte se na info@stepbystep.hr, na našoj Facebook stranici ili putem telefona: 091/1406-951. Umjetnički voditelj Plesnog studija Step by Step je prof. Jasminka Zajec.
VRH STRANICE