SrićaBLOG

Kolumne i novosti

Nova 8. sezona Afterworka sa Srićom - Motivacijski Mini MBA

Nova 8. sezona Afterworka sa Srićom - Motivacijski Mini MBA
Najavljujemo novu sezonu Afterworka sa Srićom. Ovogodišnjim temama obuhvatili smo znanja i vještine koje treba usvojiti svaki efikasni menadžer, svojevrstan motivacijski Mini MBA. Kroz 9 predavanja, sudionici će imati priliku osvijestiti što sve trebaju učiniti i naučiti kako bi postali vođe i motivirali svoje suradnike da zajedno postignete uspjeh; kako uspješno komunicirati sa svojim timom uz što manje konflikata; kako pregovarati sa suradnicima i poslovnim partnerima, kako prodati svoje proizvode i usluge u doba digitalne revolucije, kako uvesti promjene i inovacije kojima ćete pobijediti na tržištu i sve to uz što manje stresa.

Postanite partner Afterworka sa Srićom

Postanite partner Afterworka sa Srićom
Motivacijska predavanja AFTERWORK SA SRIĆOM neformalni su oblik stjecanja znanja i vještina koji se u proteklih 7 godina etablirao kao istaknuto i popularno mjesto susreta ljudi koji žele biti bolji i uspješniji u onome što rade. Na predavanjima je dosad sudjelovalo preko tisuću učesnika, od menadžera na najvišim izvršnim pozicijama do poduzetnika koji tek pokreću posao.
Pozivamo Vas da postanete PARTNER Afterworka sa Srićom u nekom od sljedećih oblika:

Velimir Srića na TEDx University Talku - Život je igra - kako pobijediti?

 Velimir Srića na TEDx University Talku - Život je igra - kako pobijediti?
Sudjelovao sam na TEDx konferencije Zagrebačkog sveučilišta. Izabrao sam ideju da je uspješan život poput igre i ponudio 10 savjeta kako u toj igri pobijediti. Pogledajte moj TEDx Talk.

Huawei vs. Trump

Huawei vs. Trump
Huawei je postao SAD-u prejaki konkurent jer je na nizu područja najbolji u svijetu, posebice u 5G tehnologiji. Kina je ovladala vrhunskim tehnologijama uz pomoć SAD-a čija je strategija bila stvarati profit na jeftinom kineskom radu. No Kinezi su usput proučili (i naučili) te tehnologije mnogo više nego što su Amerikanci željeli i postali im istinski konkurenti.
VRH STRANICE