SrićaBLOG

Kolumne i novosti

Poklanjamo vam video snimku predavanja LEADERSHIP

Teška vremena traže posebne ljude i ideje, traže vođe. Zato smo ove godine započeli naš Mini MBA Afterwork sa Srićom 2020 program temom „LEADERSHIP – kako postati i ostati uspješan vođa.“ Kako su ostala predavanja u sezoni odgođena do okončanja epidemije, na donjem linku poklanjamo Vam snimku tog predavanja održanog 20. veljače. Nadamo se da će Vam biti zanimljivo i korisno!

VIDEO - Afterwork sa Srićom - Mini MBA

Što je Afterwork sa Srićom i kome je namijenjen, pogledajte u videu!

Nova 8. sezona Afterworka sa Srićom

Nova 8. sezona Afterworka sa Srićom
Najavljujemo novu sezonu Afterworka sa Srićom. Ovogodišnjim temama obuhvatili smo znanja i vještine koje treba usvojiti svaki efikasni menadžer, svojevrstan motivacijski Mini MBA. Kroz 9 predavanja, sudionici će imati priliku osvijestiti što sve trebaju učiniti i naučiti kako bi postali vođe i motivirali svoje suradnike da zajedno postignete uspjeh; kako uspješno komunicirati sa svojim timom uz što manje konflikata; kako pregovarati sa suradnicima i poslovnim partnerima, kako prodati svoje proizvode i usluge u doba digitalne revolucije, kako uvesti promjene i inovacije kojima ćete pobijediti na tržištu i sve to uz što manje stresa.

Velimir Srića na TEDx University Talku - Život je igra - kako pobijediti?

 Velimir Srića na TEDx University Talku - Život je igra - kako pobijediti?
Sudjelovao sam na TEDx konferencije Zagrebačkog sveučilišta. Izabrao sam ideju da je uspješan život poput igre i ponudio 10 savjeta kako u toj igri pobijediti. Pogledajte moj TEDx Talk.
VRH STRANICE