Postanite partneri Afterworka sa Srićom 2018!

Postanite partneri Afterworka sa Srićom 2018!
Motivacijska predavanja AFTERWORK SA SRIĆOM neformalni su oblik stjecanja znanja i vještina koji se u proteklih pet godina etablirao kao istaknuto i popularno mjesto susreta ljudi koji žele biti bolji i uspješniji u onome što rade. Na predavanjima je dosad sudjelovalo blizu tisuću učesnika, od menadžera na najvišim izvršnim pozicijama do poduzetnika koji tek pokreću posao.
Neke od najuspješnijih tvrtki u Hrvatskoj i regiji, koristile su Afterwork kao poligon za cjeloživotno učenje svojih menadžera i najtalentiranijih djelatnika. Posebno ističemo naše partnere Ericsson Nikola Tesla, Vipnet, Infodom, grad Karlovac, In2, Metronet, Identaliju i Imaves. Prezentacije s predavanja koje objavljujemo na internetskoj stranici i društvenim mrežama vrlo su praćene uz pozitivne komentare i rasprave čitatelja.

Afterwork nastavljamo u SEZONI 2018 sa sljedećih 9 tema i termina:
IZAZOVI PRODAJE U DIGITALNO DOBA 22. VELJAČE
USPJEŠNO UPRAVLJANJE KONFLIKTIMA 15. OŽUJAK
EMPATIJA I POVJERENJE - GLAVNI IZVORI VRIJEDNOSTI 12. TRAVANJ
EFIKASNO UPRAVLJANJE VREMENOM 17. SVIBANJ
KOMUNICIRANJE U DIGITALNO DOBA 07. LIPANJ
TAJNE USPJEHA TIMSKOG RADA 19. RUJAN
KREATIVNO RAZMIŠLJANJE U POSLOVANJU 18. LISTOPAD
PROMOVIRANJE POZITIVNE ORGANIZACIJSKE KULTURE 08. STUDENI
SKLAD POSLOVNOG I PRIVATNOG - KLJUČ OSOBNOG USPJEHA 22. STUDENI

Pozivamo Vas da postanete PARTNER Afterworka sa Srićom u nekom od sljedećih oblika:

1. GLAVNI PARTNER - dobivate 15 mjesta na svih 9 predavanja, naziv i logotip tvrtke istaknut na svim prezentacijama, web stranici, materijalima i medijskim objavama. Cijena paketa iznosi 30.000 kn (+pdv).

2. PARTNER - dobivate 10 mjesta na svih 9 predavanja, naziv i logotip tvrtke istaknut na svim prezentacijama, web stranici, materijalima i medijskim objavama. Cijena paketa iznosi 20.000 kn (+pdv).

3. PARTNER POJEDINAČNOG IZAZOVA – izaberite temu koja Vas posebno zanima, to predavanje bit će označeno logom Vaše tvrtke i dobivate 10 mjesta. Cijena ovog paketa iznosi: 5.000 kn (+pdv)

4. Predavanje može biti vaš teambuilding događaj, dovedite suradnike i kolege, učite zajedno i družite se. Za prijave 5 i više sudionika popust je 10%.

5. Poklonite predavanje svojim klijentima kao znak pažnje za uspješnu suradnju.

6. Nagradite suradnika predavanjem za dobar rad i motivirajte ga za bolje rezultate.

Nadamo se da će vam ovaj projekt biti interesantan kao alat razvoja ljudskih resursa, kao sredstvo unapređenja organizacijske kulture ili kao moderni oblik marketinga!
 
Za više informacija o predavanjima i partnerstvu pogledajte OVDJE ili se javite na na e-mail: velimir@velimirsrica.com.


VRH STRANICE