Postanite partner Afterworka sa Srićom

Postanite partner Afterworka sa Srićom
Motivacijska predavanja AFTERWORK SA SRIĆOM neformalni su oblik stjecanja znanja i vještina koji se u proteklih 7 godina etablirao kao istaknuto i popularno mjesto susreta ljudi koji žele biti bolji i uspješniji u onome što rade. Na predavanjima je dosad sudjelovalo preko tisuću učesnika, od menadžera na najvišim izvršnim pozicijama do poduzetnika koji tek pokreću posao.
Pozivamo Vas da postanete PARTNER Afterworka sa Srićom u nekom od sljedećih oblika:
Pozivamo Vas da postanete PARTNER Afterworka sa Srićom u nekom od sljedećih oblika:

1. GLAVNI PARTNER - dobivate 15 mjesta na svih 9 predavanja, naziv i logotip tvrtke istaknut na svim prezentacijama, web stranici, materijalima i medijskim objavama.
Cijena paketa iznosi 30.000 kn (+pdv).

2. PARTNER - dobivate 10 mjesta na svih 9 predavanja, naziv i logotip tvrtke istaknut na svim prezentacijama, web stranici, materijalima i medijskim objavama.
Cijena paketa iznosi 20.000 kn (+pdv).

3. PARTNER POJEDINAČNOG IZAZOVA – izaberite temu koja Vas posebno zanima, to predavanje bit će označeno logom Vaše tvrtke i dobivate 10 mjesta.
Cijena ovog paketa iznosi: 5.000 kn (+pdv)

4. Predavanje može biti vaš teambuilding događaj, dovedite suradnike i kolege, učite zajedno i družite se. Za prijave 5 i više sudionika popust je 10%.

5. Poklonite predavanje svojim klijentima kao znak pažnje za uspješnu suradnju.

6. Nagradite suradnika predavanjem za dobar rad i motivirajte ga za bolje rezultate.

Nadamo se da će vam ovaj projekt biti interesantan kao alat razvoja ljudskih resursa, kao sredstvo unapređenja organizacijske kulture ili kao moderni oblik marketinga.

Za sva pitanja i sugestije, stojimo Vam na raspolaganju na ana@velimirsrica.com.
VRH STRANICE