Motivacijsko-edukativni DVD

  • Motivacijsko-edukativni DVD
  • Motivacijsko-edukativni DVD
Motivacijsko-edukativni video materijali su snimke predavanja Afterwork sa Srićom. Snimka traje dva sata, a uključuje izlaganje prof. dr. Velimir Sriće i diskusiju sa sudionicima. Svako predavanje obrađuje jednu temu s ciljem poticanja na usvajanje ideja koje su važne za uspjeh svakog pojedinca u suvremenom poslovnom okruženju.

DVD 1 - UPRAVLJANJE PRIORITETIMA I VREMENOM

Vrijeme je, uz ljude i novac, najvažniji resurs kojim moramo znati efikasno upravljati da bismo bili uspješni! Sa svakim novim danom započinje ostatak našeg poslovnog i privatog života!

Prof. Velimir Srića u svom motivacijskom predavanju odgovara na neka od važnih pitanja: kako jasno postaviti ciljeve i prioritete, kako bolje upravljati prioritetima i baviti se bitnim stvarima u životu, kako napraviti razliku između hitnog i bitnog, kako efikasno upravljati vremenom, kako eliminirati kradljivce vremena, kako pripremiti i voditi efikasne sastanke…..

ISJEČAK s predavanja "Upravljanje prioritetima i vremenom" možete pogledati OVDJE.

DVD 2 - UPRAVLJANJE PROJEKTIMA

Jeste li znali da, prema istraživanjima, uspješnost projekta ne ovisi o budžetu, tehnologiji i stručnim znanjima, nego najviše o međuljudskim odnosima i učinkovitoj komunikaciji u projektnom timu?
Prof. Velimir Srića u svom motivacijskom predavanju odgovara na neka od važnih pitanja: kako jasno postaviti ciljeve projekta, koje su faze vođenja uspješnih projekata, kako odrediti i uravnotežiti timske i stručne uloge, kako održavati jasnu i efikasnu komunikaciju među članovima projektnog tima, kako projektima uvesti organizacijske i tehnološke promjene….
ISJEČAK s predavanja "Upravljanje projektima" možete pogledati OVDJE.

NARUDŽBA

Cijena 1 DVD: 149,00 kn (119,20kn + PDV)
Cijena PAKETA 2 DVD-a: 260,00 kn (208,00 kn + PDV)
Za narudžbu 5 i vise DVD-a odobravamo popust od 10% na ukupni iznos.
DVD naručite OVDJE.

VRH STRANICE