Konferencije

  • Konferencije
  • Konferencije
  • Konferencije
  • Konferencije

/ 4

17.6.2015.


KONFERENCIJA
 
SVE TAJNE HARMONIČNOG VOĐENJA


uz promociju najnovije knjige
prof. dr. Velimira Sriće

Sve tajne harmoničnog vođenja
KAKO UPRAVLJATI PROMJENAMA
I IZBJEĆI KRIZE

Povodom najnovije knjige prof. dr. Velimira Sriće "Sve tajne harmoničnog vođenja - kako upravljati promjenama i izbjeći krize", u srijedu, 17.6.2015. g. u poslovnom centru KRAŠ Auditorium održana je konferencija »SVE TAJNE HARMONIČNOG VOĐENJA«.

Na početku konferencije, autor je predstavio osnovne ideje knjige. Njena starija „sestra“, pod naslovom "In Search of Harmony in a Disharmonious World - Leadership Manual for Change Agents and Dreamers" izašla je u New Yorku 2014. godine, a ovo je hrvatska verzija, prilagođena našim uvjetima i prostoru.

Nakon autora, o svom viđenju harmoničnog vodstva i važnosti stvaranja skladne organizacijske kulture u tvrtkama, ali i o osobnom susretu s Velimirovim idejama o vodstvu, govorili su: Gordana Kovačević (Ericsson Nikola Tesla), Bruno Filipi (Coca Cola South Pacific), Adrian Ježina (Vipnet), Branko Roglić (Orbico), Slavko Vidović (Infodom) i Miha Žerko (SRC.SI, Slovenija). Slijedila je rasprava pod naslovom „Klinika harmoničnog vodstva“ u kojoj su razmijenjene ideje i mišljenja na temu harmoničnog vodstva kao jednog od najaktualnijih pristupa stvaranju konkurentske prednosti u svijetu.

Svaki učesnik Konferencije dobio je knjigu s potpisom autora, a druženje i networking nastavili su se uz ukusan buffet ručak.

VIŠE O KNJIZI "SVE TAJNE HARMONIČNOG VOĐENJA" 

PARTNERI KONFERENCIJE

PROMOTOR HARMONIČNOG VOĐENJA


MEDIJSKI POKROVITELJ

POSLOVNI PARTNER


VRH STRANICE