eWorld Marketing Summit 2020 by Philip Kotler - poseban popust 15% za vas!

eWorld Marketing Summit 2020 by Philip Kotler - poseban popust 15% za vas!
Velika mi je čast što sam, kao jedini iz ovog dijela svijeta, izabran da budem govornik na eWorld Marketing Summitu 2020 koji će se održati online 6. i 7. studenog. Ovu najveću globalnu konferenciju o trendovima i budućnosti marketinga pokrenuo je prije 10 godina jedan od gurua marketinga Philip Kotler. 80 najboljih svjetskih marketinških stručnjaka i praktičara podijelit će svoja iskustva i ideje s očekivanih više od milijun ljudi širom svijeta.
Želite li saznati više o programu i predavačima konferencije, pogledajte eWMS 2020 VIDEO ili otiđite na eWMS 2020 web stranicu.
Učestvovanjem na konferenciji dobit ćete 48 sati online predavanja i radionica uključivši i Kotler Impact Masterclass sessions, zatim mjesec dana pristupa video materijalu konferencije i Uvjerenje o sudjelovanju (Certificate of participation), potpisano od Prof. Kotler and Partners.
Cijena cijelog paketa je pristupačna, ispod 250 US$, zbog nižih troškova i očekivane masovnosti događaja.

Ako se odlučite za sudjelovanje, osigurao sam za vas popust od 15% na cijenu kotizacije. Kupon za ostvarivanje popusta je: VALMIR15.
Da biste iskoristili kupon, idite na https://kotlerpartners.com/checkouts/checkout-business/ i upišite naziv kupona t (VALMIR 15) u polju  “Have a coupon? Click here to enter your code”. Možete kupiti kotizacija koliko god želite.

Više informacija možete dobiti posjetom; WWW.KOTLERPARTNERS.COM

Pridružite nam se na konferenciji koju ne smije propustiti niti jedan marketinški stručnjak. Vidimo se tamo!
VRH STRANICE