Arhiva

  • Arhiva
  • Arhiva
  • Arhiva
  • Arhiva
  • Arhiva
  • Arhiva

/ 6

Konzultantska tvrtka Delfin-razvoj managementa, organizirala je tri vrlo uspješne "Konferencije menadžera-delfina" čiji je cilj širenje ideja modernog menadžmenta i leadershipa među hrvatskim rukovoditeljima.

Treća konferencija menadžera-delfina

09. lipnja 2005. godine u hotel The Regent Esplanade Zagreb
Tema konferencije bio je Customer Relations Management (CRM) - upravljanje odnosom s klijentima kao jedan je od najvažnijih poslovnih trendova za unapređenje konkurentnosti poslovanja tvrtki. Konferenciji se odazvalo preko 160 učesnika iz pet zemalja (Hrvatska, Slovenija, USA, BiH i Austrija). Konferencija je promovirala prvu hrvatsku knjigu na temu CRM prof. dr. Velimira Sriće i dr. Josipa Müllera "Upravljanje odnosom s klijentima". Gost konferencije bio je vodeći svjetski CRM ekspert Paul Greenberg koji je svojim predavanjem pobudio interes za područje upravljanja odnosom s klijentima, tako potreban aktualnom hrvatskom gospodarskom trenutku. Održan je i vrlo usjpešan i zanimljiv Okrugli stol na kojem su svoja iskustva o CRM-u u Hrvatskoj iznijeli čelnici svojih tvrtki: Marie Helene Magenschab iz VIPNeta, Bruno Filipi iz LURE, Dražen Kocijan iz Konzuma, Tomislav Lazarić iz PBZ, Davor Majetić iz Microsofta, Zoran Maksić iz FINE i Marin Tadić iz Oraclea.

Druga konferencija menadžera-delfina

07. prosinca 2004. godine., hotel The Westin, Zagreb
Naziv konferencije bio je "Leadership u zeznutim vremenima". Tim povodom promovirana je knjiga prof.dr. Velimira Sriće: "Biblija modernog vođe". Nakon autorovog uvodnog izlaganja, prikazana je video-snimka predavanja najpoznatijeg svjetskog menadžerskog konzultanta Toma Petersa. Slijedio je Leadership Forum u kojem su gđa. Gordana Kovačević, Ericsson Nikola Tesla, g. Bruno Filipi, Lura, prof.dr. Asim Kurjak te mr. Zlatko Mateša, govorili o svom stilu vođenja i mogućnostima primjene saznanja o leadershipu u hrvatskom okruženju. Konferenciji je prisustvovalo 130 sudionika iz Hrvatske, Slovenije i SCiG.

Prva konferencija menadžera-delfina

11. prosinca 2003. godine., hotel Opera, Zagreb

Središnja tema bio je inventivni menadžement. U sklopu konferencije, promovirana je knjiga prof.dr. Velimira Sriće: "Inventivni menadžer u 100 lekcija". Prof. Srića je prezentirao osnovne ideje knjige, a svoje viđenje inventivnog menadžementa u praksi iznijeli su tijekom okruglog stola menadžeri najuspješnijih hrvatskih tvrtki: g. Mirko Barišić, Siemens, g. Željko Perić, Lura, g. Đuro Popijač, Fina te prof.dr. Vesna Pusić, Filozofski fakultet u Zagrebu. Konferenciji je prisustvovalo 120 sudionika.

VRH STRANICE