Arhiva ožujak 2015

Predavanje za e-STUDENT "Inovacijama do uspjeha"

Predavanje za e-STUDENT
U četvrtak, 26.03.2015. godine, prof. dr. Velimir Srića održao je na Fakultetu elektronike i računarstva predavanje za e-STUDENT, studentsku organizaciju studenata Sveučilišta u Zagrebu. Tema predavanja je bila "Inovacijama do uspjeha".

Sudjelovanje na konferenciji “Od digitalnog marketinga do marketinga digitalne ere“

Sudjelovanje na konferenciji “Od digitalnog marketinga do marketinga digitalne ere“
Prof. dr. Velimir Srića sudjelovao je na konferenciji “Od digitalnog marketinga do marketinga digitalne ere” koja se održala 20. ožujka 2015. godine u Zagrebu. Prof. Srića je tom prilikom predstavio knjigu "Developing Churn Models Using Data Mining Techniques and Social Network Analysis“ (autori Robert Kopal, Goran Klepac, Leo Mršić) i sudjelovao na okruglom stolu na temu "Gospodarsko/politička perspektiva marketinga digitalne ere".

Kakvu Hrvatsku želimo 2020. godine?

Kakvu Hrvatsku želimo 2020. godine?
Živimo u složenom svijetu koji opisuje trend globalizacije. Najbolju ilustraciju tog trenda nudi nesretna zgoda iz bliže prošlosti, smrt princeze Dijane. Sjetimo se, engleska princeza poginula je uz zaručnika Egipćanina u francuskom tunelu vozeći se u njemačkom automobile koji je imao nizozemski motor. Vozio ju je pijani Belgijanac, opijen škotskim whiskyjem dok su ih slijedili talijanski paparazzi na japanskim motorima.

Predavanje Žene i moderni menadžment

Predavanje Žene i moderni menadžment
U srijedu 11. ožujka, prof. dr. Velimir Srića održao je predavanje "Žene i moderni menadžment" u sklopu ciklusa motivacijskih predavanja "90 minuta - vjetar u leđa modernog menadžmenta" koje organizira tvrtke Biondi.
VRH STRANICE