Arhiva srpanj 2014

IMATI ili BITI, pitanje je sad ?!?

IMATI ili BITI, pitanje je sad ?!?
Skupina seljaka s otoka Java u Indoneziji živi od prodaje kokosovih oraha na tržnici. Svakog dana odlaze u grad s deset plodova da na njima zarade 3 dolara. Kad cijena kokosovih oraha poraste, seljaci na tržnicu donose osam kokosovih oraha da za njih dobiju ista tri dolara. Više novca im ne treba. Za njih je izreka da nije važno puno imati nego malo trebati odavno postala centar životne filozofije.

Govor na pogrebu dragog prijatelja i kolege prof.dr. Željka Paniana

11. srpnja oprostili smo se od dragog i cijenjenog kolege prof.dr. Željka Paniana. U ime Ekonomskog fakulteta u Zagrebu i kao jedan od najbližih suradnika, nadgrobni govor održao je prof.dr. Velimir Srića.
"Kad smrt dođe nekome mladome, to je kao strašan brodolom. Kad smrt dođe nekome vrlo starom, to je kao uplovljavanje u sigurnu luku. No što kad neumoljiva smrt dođe ovako u sredini, nekome zrelom, s puno iskustva, ali još u naponu snage? Nekome tko je puno uradio i dugo živio, ali je još mnogo toga mogao ostvariti da nam ga teška bolest nije oduzela?
Dragi Željko, tražeći da se danas u ime kolega oprostim od tebe, rekli su da je to zato jer smo bili bliski i dugo smo surađivali.

Motivacijsko predavanje za Metronet komunikacije

Motivacijsko predavanje za Metronet komunikacije
Prof. dr. Velimir Srića održao je 7. srpnja motivacijsko predavanje na temu "Poslovna izvrsnost" za upravu i management tvrtke Metronet komunikacije. Predavanje je održano u Spa i golf resoftu Sveti Martin na Muri.

Motivacijsko predavanje za nautičku tvrtku 4Star

Motivacijsko predavanje za nautičku tvrtku 4Star
Prof. dr. Velimir Srića održao 2. srpnja 2014. godine u Biogradu na Moru motivacijsko predavanje za nautičku tvrtku 4Star u sklopu njihovog godišnjeg Refreshment seminara koji je održan u marini Kornati. Predavanju je prisustvovalo 28 sudionika, uglavnom predstavnika 4Star charter tvrtki iz Zadra i Splita, uključujući direktore, charter menadžere i suradnike, rezervacijske menadžere i djelatnike recepcija. 

VRH STRANICE